Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 04:13   #132
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Panicz Pokaż post
Mago ty moj serdeczniaku xD
O jakim bogatszym arsenale ty mowisz ? Teraz ? Ile jest rodzaji sperow teraz ? boltow ?No i doszly chyba explo arrowy dla palka...
Sorc jeszce walnie z e-wawe czy Ue ,ale druid z oslabionym visem to co poison storma zrobi ?
Kiedys owszem bylo inaczej,ale kiedys mogles zaraobic na hunta sprzedajac runki sorcem,a teraz niestety..........

Ktos tu pisal ze lament o 20 hp z vis,lament owszem ,bo to zawsze strata,ale chodzilo mi glownie o to ze zeby wzmocnic visa o 20 hp to 6 mlvl trzeba zrobic,kumasz ?

Dodam jeszcze ze teraz zaleja kanal trade oferty z dsm i innymi fajnymi itemami,co za tym idzie ceny spadna dramatycznie i zadna price list nad tym nie zapanuje....

Pozdrawiam
Napisalem wtraznie o bogatszym arsenale atakowania kilku potworkow naraz , Sorc z ue czy ewave dalej moze bic np z ewave (mowie tu o wysokopoziomowych) np 2 dle naraz albo z ue siekac behemoty po 2-3 naraz expiac tym samym o wiele szybciej
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline