Cytuj:

| 
					Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz  I dobrze stop wojną a potem takie dzieci rosna co krzesłem matkę biją bo chcą kumpla na afk zabić i skond wiesz że się nie biłem ?
 a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić!
 | 

LOL ale ten czlowiek mnie w*****a , nie dosc ze widac ze jakas cholota ze wsi bo polskiego nie zna to do tego sie wypowiada na temat rzeczy o ktorych gowno wie , do tego jeszcze zgrywa kurwa cwaniaka a ma 28 lvl. 
Co do super extra knajtow:
Co ma sorc czego nie ma knajt? Bo na pewno nie ue = 78 knajt walnal 215 z exori mas , a ja gora 300 z ue na 102 ms , vis ? 50 knajt zabija draga na 5-6 hitow a ja wale max 160 w porywach do 170. No tak... mozna powiedziec ze sorc jest najsilniejszy bo moze bic z wanda ale ... to rownie dobrze moge powiedziec ze tripida jest lepszy od seromontisa bo moze caly czas z ue walic.
Ja to widze tak ze knajt moze klepac dragi bez waste a do tego wogole moze bic wiekszosc szitow typu dl hydra itp bez waste + nie musi sie martwic ze padnie
Co do wrl:
Huncilem na warlockach i nie przypominam sobie zeby zawsze sie zwracalo ze z 20 bps mf mialem 6 skull staffow , wrecz przeciwnie wychodzilem na lekki plus albo na lekki waste. A jeszcze jak padlem to 100k do tylu bo aol + blessy