Temat: Spell Force
Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 11:22   #12
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Ow. Grałem w to dośc dawno, jakieś 3 lata temu. Gre kupiłem z szacunku do wydawcy. Myślałem ze choć trochę będzie przypominać Gothica jednak..

1. Fabuła oklepana, w połowie gramy na siłę aby tylko to przejść,
2. Na podstawowym patchu pamiętam że nie dało się przejść ostatniej misji - Zaliczało wywałke na pulpit, problem był opisywany na licznych forach etc. Co ciekawe naprawiono to chyba 1.5 roku po premierze >.<

No i oczywiscie warto było wspomnieć o tejże niskiej wydajności. Komputer wymieniam średnio co pół roku. Na tamte czasy miałem jednego z lepszych, wymagania zalecane były mocno przewyższone choć i tak miałem srednio 15-20fpsów. Więc nici z grania w najwyższej rozdziałce mimo że sprzęt pozwalał.

Anyway, grę polecam tylko aby zobaczyć ocb, na dłuższą mete nudna. Może to dlatego że nie lubie RTS'ów. Tak to jest RTS ! i nie ważyć mi się podpinać tego pod cRPG bo w ten sposób zabijacie gatunek który stworzyła SP. Black Isle =) btw, gdyby nadal ktoś sie chciał wymądrzać ze to RPG, to powiem tak: Znacie jakiś quest w tej grze który ma więcej niż 3 rozwiązania, lub więcej opcji dialogowych niż 7?

W skrócie gra gra polega na budowaniu jak najwiekszej armi i użyciu jej.

Pozdrawiam
// M4r3X~
M4r3X jest offline   Odpowiedz z Cytatem