Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manish'ek
Zbierajcie kase..Dla kolegi..Barts nUUp zaplacil zeby nie brac udzialu w woinie noob na maxa..A tak sie plules...idz poexpic na rotach bo ci ktos zajmie xD H wam w d chimera nuup swiat.. Konrad a ty jeses złodziej ile juz mni 5k wisisz ,aaa nie ten owner sorry...A i bym zapomniał oco ma byz zazrdrosny ma wiecej hajsu niz ty na lunie,niz ty na chimerze i nie placze a tobie ubylo ostsnio troche nie?Ile zapłaciłeś i jak cos to ty sobie nie pograsz...Dzieki ida spac Bartss Dobranoc
|
Zbierrajcie kurwa kase? najlepiej kogos objebac co nie?! -.-' ladnie
a zeby nie bylo bez ss to dam cos od siebie
enjoy it!
By the way! widze ze specjalnie Adr~ i inni rozpoczeli wojne, pretekst zeby mnie obj*bac! Dzieki dla ludzi ktorych uwazalo sie za ziomkow anyway 600k poszlo w pi*de w ciagu 30 minut albo i krocej, dumny z siebie jestes? Zarob kur*a na to sam to mozesz byc dumny z siebie! W nic nie bylem zamieszany a mnie ob*ebaliscie dzieki, dzieki jeszcze raz... Kiedys bede jechac przez wasz Żychlin, zychlin ch*j wie jak to sie pisze i roz*ierd*le was, a Temu co mnie zhakowal jeszcze ogole glowe na lyso!
Nie bedziesz miec juz tej swojej pedalskiej fryzurki! Idz zajaraj sie beckhamem skur*y*ynu. Tyle na ten temat