Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 12:26   #78
owca_rdz
Użytkownik forum

owca_rdz's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Kołobrzeg

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Da"noob"ia
Poziom: 47
Poziom mag.: 50
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alcaph Pokaż post
Myślę, że jednak trochę przesadzili z tym osłabianiem...
Wczoraj czytałam post jakiegoś 229 lvl ms i trochę mi się go zrobiło szkoda.
Ale gdyby skillował i miał większy mlvl, to raczej problemu by nie miał.

Jak sie coś nie podoba, to po prostu nie grajcie.
Zawsze znajdzie się ktoś, komu zmiany się nie spodobają.
No kuzwa łatwo powiedziec... nie graj jak sie nie podoba, sorry kupiłem pacca na waxy z zamiarem pogrania, a tu co? Sork robi runy - kto je kupuje? nikt bo po ch*** one knajtom albo pallkom? Hę? Magiczni tez nie uzywaja, bo po jaka cholere maja marnowac czas i peniądz robiąc je, skoro dmg maja tak śmiesznie słaby że poeazja...

Odnośnie tego 229 ms'a. Grałeś kiedys sorcem albo druidem? Po update wczesniejszym? Zwiększenie kosztu many runow itd? Wiesz jak ciezko wbija sie lvlm? Chyba nie wiesz. Zapewne nie uwiezysz na slowo, ale cholernie dlugo wbija sie lvlm POZADNY - czyli taki, ktorego sie nie powstydzisz...
Nie twierdze ze polepszenie knajtow/pallow bylo zle. Dla mnie super extra, bede mogl chodzic z kumplami na ciezszy hunt, nizsze ceny itemow (bo wkoncu latwiej zdobyc, nie?). Ciesze sie waszym szczesciem. Ale dlaczego ponizyli tak postacie magiczne? Nie ma sprawy, lvlm tak, lvl nie liczony do dmg. A pamieta ktos jak bylo to przed updatem kiedy wprowadzono sklepy z runami i soule? Lvlm liczony do sily.
Podam tak na swoim przykladzie (moze komus sie niezgadzac, trudno)

Przed updatem z soulami:
50lvlm sd-220
Po update z soulami rozdzkami i innym badziewiem:
48lvlm sd- 250
Po Summer Update 2007:
50lvlm sd - 108

Vivla CipSoft. Gratulacje zanizenia postaci. Zycze szczescie knajtom/pallom i oby wasze pol roku chwaly i potegi trwalo dluzej niz te pol roku i oby cipsoft was nie spieprzyl tak jak spieprzeni zostali sork/drut

28.06.2007 Retired - Killed by Update Summer 2007..
owca_rdz jest offline