Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 13:06   #12
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post

@Team
Ja mialam team 3 osobowy, a nie 20 osobowy tak jak Ty, i nie powiem, kto blagal o wskazowki i spamowal Quetha priv
A nasz team był 11-osobowy. Nie wiem, skąd tam dziewięciu innych wytrzasnęłaś. I moim zdaniem sukcesem było to, że potrafiliśmy się zgrać, wszystko dokładnie zaplanować, pomimo "tylu" osób.

Cytuj:
Zostala nam ostatnia misja zanim wyscie zaczeli sie tam w ogole platac, po prostu potrzebujemy wiecej osob i tyle. Nie bierzemy wszystkich jak leci na zrobienie nowego questa..

W kopalniach bylismy pierwsi, a Ty tylko laziles po naszych sladach, Lady Of Selena, master of dragons.
Ślady..? Jakie ślady? Chodzi o te, które znikają po kilku sekundach?

Cytuj:
EDIT: btw, znam to wasze robienie questow.. 'eee co mam mowic', 'gdzie teraz isc'.. W ogole nie czytacie dokumentow oraz tego co mowia NPC. Nawet nie masz pojecia co sie dzieje w tych kopalniach i jaka jest fabula questu... Hehehe Zycie nooba jest proste. Zapytac kogos kto juz zrobil, kiedy 'hi' kiedy 'bye' xD
Plix plax bardzo prosze :d

Nie oceniaj każdego wg. siebie, bo to już się negatywnie rzuca w oczy... Ciekawi mnie, czy desert questa też robiłaś bez spoilerów.. Ja myślę, że raczej czytałaś, kiedy jakiemu NPC powiedzieć "hi", "bye". No tak, przecież tam nawet nie było NPC...

Cruoris the Movie

Ostatnio edytowany przez vuxes - 29-06-2007 o 13:47.
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem