Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 13:34   #13
krwawycomeback
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post
Boszki dostalam w prezencie, Twoj friend sam mi je podarowal, nie moglam sie nie zgodzic : )

Jun 26 2007, 11:56:19 CEST Died at Level 105 by Omruc
To pewnie tez byl 'kick' heheheeeeheheh

@Team
Ja mialam team 3 osobowy, a nie 20 osobowy tak jak Ty, i nie powiem, kto blagal o wskazowki i spamowal Quetha priv
Zostala nam ostatnia misja zanim wyscie zaczeli sie tam w ogole platac, po prostu potrzebujemy wiecej osob i tyle. Nie bierzemy wszystkich jak leci na zrobienie nowego questa..
W kopalniach bylismy pierwsi, a Ty tylko laziles po naszych sladach, Lady Of Selena, master of dragons.

Pozdrawiam,

Xyriela

EDIT: btw, znam to wasze robienie questow.. 'eee co mam mowic', 'gdzie teraz isc'.. W ogole nie czytacie dokumentow oraz tego co mowia NPC. Nawet nie masz pojecia co sie dzieje w tych kopalniach i jaka jest fabula questu... Hehehe Zycie nooba jest proste. Zapytac kogos kto juz zrobil, kiedy 'hi' kiedy 'bye' xD
Plix plax bardzo prosze :d

O ile pamietam to przy tej waszej ostatniej misji to queth mi plakal ze wam brakuje jednej osoby-zaczeliscie stawiac wymagania to powiedzielismy ze by sie gonil na szczaw. Kiedy troche ochlonalem, powiedzialem ze mozemy wam ewentualnie pomoc to queth powiedzial cos w stylu "s.p.i.e.r.d.l.a.j.c.i.e" to teraz prosze przestancie mi plakac na priv zebym wam pokazal obeliski..
hf

Edit: Co do mojego teamu.. to sie odpierdol, zrob leprzy albo idzcie w 3
zapanowac nad 10 ludu to tez jest sztuka

Ostatnio edytowany przez krwawycomeback - 29-06-2007 o 13:40.
krwawycomeback jest offline   Odpowiedz z Cytatem