Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 14:08   #559
sasiad252
Użytkownik forum

sasiad252's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Hamm,kolo Dortmund(Niemcy)

Wyślij wiadomość przez ICQ do sasiad252 sasiad252 ma numer GG 2972139 Adres Jabbera do sasiad252
Domyślny tibia config

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor Pokaż post
Tak jest, jutro, 26 czerwca w godzinach popołudniowych wszystkie serwery zostaną wyłączone w celu przeprowadzenia aktualizacji. Jak podaje Cipsoft, cała operacja ma potrwać kilka godzin.

Nowy klient w wersji 8.0 jest już do ściągnięcia na oficjalnej stronie gry (tutaj). Bardzo wiele osób będzie próbowało go pobrać w tym samym czasie, tak więc możliwe jest, że mogą wystąpić z tym problemy - należy spróbować później. Lub ściągnąć go z naszego działu download.

Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu:

C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap

Tak więc, jeśli nie chcecie odkrywać ich na nowo, wystarczy przekopiować wszystkie stare pliki *.map do tego folderu.

Pamiętajcie o PACC, można go łatwo zdobyć w przyśpieszonym losowaniu konkursu sms.

- 2 lipca losowanie 5 PACC
- 28 czerwca oraz 1 lipca, "PACC co 3 dni"

Wyniki tutaj.
Zapomniales dodac, ze w tym samym folderze co mapy mozna tez wrzucic plik Tibia.cfg (skopiowac ze starego folderu tibii), wtedy wszystkie twoje ustawienia w opcjach,jak rowniez to co masz pod hotkeyami poustawiane, zostana skopiowane do nowego klienta i nie bedziesz musial wszystkiego ustawiac,a w szczegolnosci hotkeyow bo mnie osobiscie to wkurza bo ja mam wszystkie 36 hotkeyow wykorzystane i wpisywanie tego od nowa zajmuje dlugo.
mam nadzieje ze komus pomoglem
pozdrawiam:
sasiad252
sasiad252 jest offline