Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 14:49   #55
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier Pokaż post
Masz rację, powinien był poczekać aż spadnie do 2hp i dopiero wtedy się leczyć...
masz na myśli to... jednopudło?
Gdybyś się wysilł na czytanie ze zrozumieniem to byś zauważył, że pudło było 1. Co nie zmienia faktu, że zdarzają się sytuacje kiedy w głupiego ghula trzeba bić 5 razy bo kręci się jak g*** w przeręblu.
Mało zaskakujące, biorąc pod uwagę, że możesz stać na skos od draga i fire wave Cię nie rusza. Sorc zawsze musi bic po prostej więc najczęściej sprowadza się to do brania przynajmniej 1 f-wave na twarz. Jeśli nie przykłady z zycia to co? Teoretyczne "wydumanki"?

Sorc ~110 lev na DL - +/- pol plecaka mf. Knight ~90lev na DL - 1UH... Na Warlockach MS180lev i EK137lev bijący jednocześnie w tego samego Warlocka - za kazdym razem EK dostawał ok 1000 expa więcej.

Fantastycznie... Za jedyne 280 many na 72 m-lev mogę uderzyć z e-wave za... ~350 Jaki jest Twój best hit z exori?

ED 206 level sprawdzał - na 1 behe zużywa 800-1000 many. Rzeczywiście, ideał szybkiego i taniego expa...

Nie wiem co rozumiesz przez opłacalność? 2UH na DLa? to się z reguły zwróci w samych gp nie licząc ew. pozostałego loota. Przy znikomym ryzyku w dodatku.

A po co komu teraz druid i jego sio? parka knightów składa hydrę bez problemu i konieczności "zewnętrznego" leczenia. DL-e - solo. Behe j.w.

Sorc już teżnie. Chyba, że mówisz o GFB bijącym <200 czy SD z ktorego nawet MDW nie yciąga powyżej 720.

Jasne, softy to w sumie standartowe wyposażenie każdego... (sarkazm)

Kilku na raz? CZYM? 2x UE zeby zabić 2-3 dragi na raz??? 2400 many dla 2100 expa????
Jasne, bo mag wcale się nie musi leczyć (często na 2 visy wypada 1 exura gran, o ile nie vita). Mana regeneruje się z prędkością 2pkt na 2 sekundy. 30% z 20 to 6. Pokaż mi miejscówkę, gdzie możesz sobie pozwolić na 6-cio sekundowe odstępy pomiędzy strzałami (oczywiście, podobnie jak Ty, pomijam milczeniem wydatek many na leczenie...).
1. Nie po prostu widzialem czesto przed up sorca bijacego warlocka i ilosc granow byla niewiele wieksza od przykladu draga ktory podales.
2. To nie exp dragow jak cie wave jeden albo 0 na draga wkurza.
3. Sorc na dle - pol plecaka mf? , kina na dlu 1 uh? a pietro nizej piszesz juz 2 uh
4. Ciekawe jak kina blokujacy i zarazem atakujacy warlocka mial 1k wiecej expa od sorca ktory wali ciagle tak samo z tego morta - warlock w trapie sie nie rusza wiec sorc wali 50% szybciej.
5. Ja mowilem tu o sorcach - a sorce na 200+ a nawet wczesniej moga lurowac po 3-4 behe i je bic naraz .
6. 720 dmg z sd to silny strzal (nie to co 1500 bo to byla przesada) a z sd trafisz zawsze z asasin starow nie zawsze i min dmg 0
7. Mozesz se sorcem z run expic na dystans i wtedy nie bedziesz musial sie leczyc tak czesto a zapewniam cie ze sila hmm na dragach stala w swojej wartosci(praktycznie) dala by wiekszy efekt niz knight bijacy draga.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline