Temat: Serwer Tylko ETERNIA
Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 15:07   #3279
Mysterious Flash
Użytkownik Forum

Mysterious Flash's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harleck
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
Mysterious Flash ma numer GG 2728875
Domyślny

Witam witam ^^ Gz Defq, Bike~ i inni oraz ofc Speed (dawaj dawaj tren i exp ;]) A ja jednak zmienilem profesje ale odrazu mowie, nie dlatego ze sorc jest teraz tak slaby (choc mozliwe ale na moim lvlu nie odczuwam roznicy, a nawet wale z vis o 2 wiecej niz przed update xD), ale dlatego ze pozazdroscilem pallkom i knightom ^^. Z poczatku mialem grac knightem ale plany sie zmienily :> Tutaj zaraz po updacie, jeszcze dla zabawy :

Tutaj takze Double adv plx xD

Tutaj juz zdecydowalem, ze kontynuuje dalsza przygode z tibia jako Paladyn A ze "skille to podstawa..."

Mlvl tez dosyc wazny jest P

No ale oczywiscie najwazniejszy jest lvl ^^ Niestety jak chyba wszyscy krorzy maja Neo(Tak mam Neo/Nie nie jestem dzieckiem Neo, mam normalnych rodzicow ;d) mam ostatnio lagi wiec expic mozna tylko rano i poznym wieczorem :/ Tak wiec adv z dzisiejszego pieknego (-.-) poranka...

A tu cos z innej beczki, zwiedzanie Svargrond czy jak to sie tam zwie ^^ Tu jakis 100+ek na arenie ;>

No i ofc pzdr dla najlepszego qmpla Lopci ;** ktory wlasnie skonczyl robic Blue Djina ^^ Mam nadzieje ze ma jakies screeny ;d No to ide trenic Cya all ;*
Pzdr & Good Luck
:/
Mysterious Flash jest offline   Odpowiedz z Cytatem