Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 15:29   #20
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Profesormarian Pokaż post
wow, sorc ma wszendzie waste, ciekawe skont bieże na uhy, zalorze sie ze w gre whodzi handel nielegalnymi runami albo po prostu karzdy ma w tajemnicy knighta i lootuje nim za darmo

WOW, a ja myślałem że tylko dzieciaki z podforum o rooku robią głupawe błędy!!

@Topic
Zauważyliście jaki jest średni damage? Ja sorcem mam coś na poziomie 200 co runde, czasami więcej jeśli potrzeba. A knight? Prawda, na tym poziomie co ja ze skillami 75/75 to i za 300 pierdyknie albo i więcej z czarami ale uderza tez za 70 i 50 więc widać różnice co nie? A ja sorcem sobie jeszcze z daleka z SD pierdykne, a to z UE poprawie. Nie narzekam... a że mf używam? Dobrze! Będzie większy mlvl.
Sorce marudzą że muszą długo trenować mlvl, dłużej niż knight skille. Ale czy knight za skillowanie dostaje kasę? Bo ja za plecaki SD taaak i to całkiem sporą, a i mogę jeszcze je wystrzelać np w Demony.

Zastanówcie się, ci co robili balansowanie też grają sorcami i to z całkiem niezłym lvlem. Sądzicie że chcieliby sobie zaszkodzić?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem