Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walius
Ssij sandała pedale  Twoj ojciec <here> Co ty pierdlisz twoje eq warte jest 350 max bo sam je sprzedawałem ceny ida w dół.    Widzisz jak chce to umiem cie shakowac...Tera czas na Bartssa i Rafuxa. Nieda wam nic zmiana pasów buehuehueh.A ty Konradzik popadasz i sie nie smiej meska prostytutko...Albo płacisz tylko nazwe hara podam puzniej.AAAA i zapomniał bym widzialem twojego ojca jak sie ze swiniami zabawiał....A matka jaja se goliła i moczyla w zimniej wodzie...Naradzie dziweczki..Bartss zapraszam cie moj mlodszy brat sie z ciebie smieje ze wygladasz jak twoj stray uuu musisz byc brzydki nie??Widziałem cie na fotce.pl. Bartss chcesz ze mna wojne zapłacisz mi nie? zebym ci nie bił...tak jak pigsoą no...Wyrzy89 staja ci włosy bo huja nie masz.Aha i kwas z ta dziewczyna ona jak chlop wyglda i te jondra...Dobra ide selowac kto chce kupic f axe,d lance i boh'y?? MSG
|
No proszę, cały twój życiorys. Nie wstydź się przyznawać do niego. No i zapomniałeś jeszcze, jak cie matka z patelnią goniła.