Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 20:27   #213
Asher.
Użytkownik Forum

Asher.'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asherinis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BuBuSs Pokaż post
Szkoda mi czasu zeby tutaj wogole pisac ale niemoglem sie powstrzymac, Debile je*ane pisza glupoty ze sorca u*ebali strasznie itd. sorc dalej jest lepszy od knighta np. idz sobie na demona 100ek i 100 ms i zobaczcie sobie kto bedzie mial wiekszy waste, best sorca w expie to 12 mln~ a knight moze wbil najwiecej 4-5 mln. w 1 dzien !? Przed update normalny czlowiek grajacy for fun knightem mogl sobie pomarzyc o tym zeby wbic 1 mln. expa a sorcem 80+ umiejac grac bez zadnego problemu wbija sie 1 mln. Moim zdaniem za*ebiscie zrobili z tym update- sorc dalej jest najlepszy ale nie odskakuje tak knightowi jak wczesniej a knighci spokojnie sobie teraz bez zadnych meczarnik moga wbijac ladny exp dziennie, gdyby nie poprzednie update to bylo by tak jak kiedys ze czolowki na servach wiekszosc knightow i pallow a popatrzcie na swiaty ktore powstaly po ulepszeniu sorcow, jak wyglada top 100 -ms, ed, ms, ed, ms, ed, ek i tak jest, Macie problem to niegrajcie i tyle jak sorcowie wymiatali na pvp to bylo wszystko dobrze -zajebiscie ze juz to sie skonczylo
Gratz idioto . Look na top 100 chociażby wczorajszego expa na www.tibia.erig.net... w top 100 jest 3 Sorców i 1 Drut... Więc kto jest silniejszy?? OMfG... Idź lepiej na siłownie bo na zdjęciu jakiś chudziutki jesteś
EDIT... Dokończyłem czytać Twoje wypociny... Bo po pierwszych 2óch linijkach nie wytrzymałem i napisałem to co widać up. Best EXP MS/ED = 14mln z hakiem, knighta... hmmm =7 no moze 8~mln expa... Widac że nawet nie masz zielonego pojęcia o tibii/expieniu, ponieważ chyba każdy wie/słyszał o wyczynie MDW z expem... Sprawa była GŁOŚNA...
...."Przed update normalny czlowiek grajacy for fun knightem mogl sobie pomarzyc o tym zeby wbic 1 mln...." - to też mnie rozbawiło do łez... 4 fun gra MS/ED... Napewno taką grą nie wbijesz mln expa (no chyba że na 150~lvlu- a i tak ciężko), tak więc "najtem też było to niemożliwe, nie?? Logiczne?? Jarzysz?? OMfG... Podsumowanie?? STOP DZIECIOM NEOSTRADY!!
18:16 Slox on Nerana [97]: pger!
Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy.
I to jest prawda

Ostatnio edytowany przez Asher. - 29-06-2007 o 20:35.
Asher. jest offline