Z postów nie których osób wynika ,że rook by chcieli maina zamienić, może zaraz jescze depo? Ktoś napisał że Fire Elementala dodać, z krzesła spadłem jak takie coś przeczytałem. Moze zaraz jeszcze Demona który by przywołał tego Fire Elementala?? Jak niektórzy mądrze powiedzieli to Dwarfy i może tego Dwarfa Soldiera ale pojedyńczy resp. Chociaż to by był boss więc był by otoczony dwoma zwykłymi dwarfami. I sobie pomyślałem, że z boku by był Teleport otoczony Magic Wallami.gdyby się ubiło naszego Bossa i jego kumpli zwolniły bi sie magic walle weszło by sie do teleportu i tam by były nagrody o takie: battle axe, dvarfen shield, scale armor i brass legsy. wydaje mi się że nagrody nie są za drogie. wytłumacze dlaczego:
Battle axe i Dwarfen shield wypadają zwyczajnie z Dwarfa Soldiera.
Scale Armor jest jedną z tajemnic rookgardu więc jak to mówi moja nauczycielka od matematyki "Niech wyjdzie na jaw". A Brass Legsy są hmmm... chyba nie jest za drogą żeczą jak na rook. a co do innych potworów to by mogły dojść Hyena i Cobra. Na jakiejś górce by był Tiger, ale taki specjalny który by po za jedzeniem zopstawiał coś szczególnego. np.:katane. Niby zwykła rzecz ale zawsze fajnie tak z Tigera(Bossa rooku) wyciągnąc jakieś 150 gp

. I wydaje mi się że to wystarczy. Cya.