Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2007, 22:25   #262
jedrolek
Użytkownik Forum

jedrolek's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Z postów nie których osób wynika ,że rook by chcieli maina zamienić, może zaraz jescze depo? Ktoś napisał że Fire Elementala dodać, z krzesła spadłem jak takie coś przeczytałem. Moze zaraz jeszcze Demona który by przywołał tego Fire Elementala?? Jak niektórzy mądrze powiedzieli to Dwarfy i może tego Dwarfa Soldiera ale pojedyńczy resp. Chociaż to by był boss więc był by otoczony dwoma zwykłymi dwarfami. I sobie pomyślałem, że z boku by był Teleport otoczony Magic Wallami.gdyby się ubiło naszego Bossa i jego kumpli zwolniły bi sie magic walle weszło by sie do teleportu i tam by były nagrody o takie: battle axe, dvarfen shield, scale armor i brass legsy. wydaje mi się że nagrody nie są za drogie. wytłumacze dlaczego:
Battle axe i Dwarfen shield wypadają zwyczajnie z Dwarfa Soldiera.
Scale Armor jest jedną z tajemnic rookgardu więc jak to mówi moja nauczycielka od matematyki "Niech wyjdzie na jaw". A Brass Legsy są hmmm... chyba nie jest za drogą żeczą jak na rook. a co do innych potworów to by mogły dojść Hyena i Cobra. Na jakiejś górce by był Tiger, ale taki specjalny który by po za jedzeniem zopstawiał coś szczególnego. np.:katane. Niby zwykła rzecz ale zawsze fajnie tak z Tigera(Bossa rooku) wyciągnąc jakieś 150 gp. I wydaje mi się że to wystarczy. Cya.
Padłem na kolana wraz z swym mistrzem Mordimerem Madderinem i zacząłem odmawiać modlitę której nauczył nas nasz Pan Chrystus Mściciel by dał mi sił i umocnił w oddzielaniu ziarna prawdy od plewu spamu i keyloggerów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shivek Pokaż post
Dżejson sejs, bo tibia jest taka. Element rozśmieszający.

Bo nie białe, Argen dobrze to ujął.

Nie wszystkich musi śmieszyć ten nietypowy chumor, idź lepiej czytać kawały o babie...
jedrolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem