@Jabad
Kochasz rycka ,od zawsze kochałeś ... to masz klapki na oczach co również wynika z twojego posta .Wiec twierdzisz ,że cipsoft ma w dupie swoich klientów ?! Bo mi sie właśnie wydaje ,że brednie opowiadasz ,bo prawda jest taka iż wszystko co robi cipsoft jest robione właśnie z myślą o graczy z promocją .
Napisałeś ,że wszyscy którzy uważają ,iż balans był nieprawidłowo są tępi ... nie chce mi się po raz kolejny wypisywać porównań ,po prostu wyszukaj sobie wszystkie posty użytkownika o nicku "Mazgier" tam masz wszystko ładne porównane ,wszystkie idiotyczne argumenty odparte .Jak po ich przeczytaniu dalej będziesz ustawał przy swoim to ja Ciebie nazwe tępakiem !Bo moge przytoczyć Ci kilka zdań ,którym nie sposób zaprzeczyć ... a ponad to twoje teorie nad temat wyników z erig.net cóż zwalam to na braki twojego przemęczenia ,w końcu pisałeś swojego posta o 4 nad ranem .
PS. Przeczytaj sobie posta Gremlina w innym poście o update ,z którego wynika ,że jednak miałem racje ,iż cipsoft dba o swoich klientów !
|