Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 12:32   #181
Haron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bordo Pokaż post
Ludzie, to jest hack na 100%.
Ja nie wiem jakim cudem, Tibia.pl która jest oficjalnym fansitem może roznosić takie informacje. Wstyd proszę państwa.

Dowody na to że hack:

- Widać, że news jest podrobiony (np. brak "Your Cipsoft team")
- Dziwne jest to, że gdy najedziemy na link do ściągnięcia rzekomego klienta widzimy przekierowanie na download.cipsoft.com, a nie na download.tibia.com - jak to zawsze było.
- Po sprawdzeniu klienta 'od środka' widać, że passy są przekierowywane na nowo założony server na portalu "server4you".
- Jeszcze nigdy nie było testa tylko dla PACC.

On ma racje!
na tibia.pl jest... "Na koniec chcielibyśmy zauważyć, iż plotka o tym, jakoby miała być to próba hakerska to bzdura. Test serwer jest prawdziwy. Zostało to potwierdzone na prywatnym forum tutorów."

yyy.... moze z angielskiego to nie jestem zajebisty ale gdzie jest tak napisane na tibia.com ?

btw. tibia.pl ma zegarek zgodny z brazylijskim ? np. news na tibia.pl zostaje opublikowany o 17, a pisze ze zostal o 12, a na tibia.com rowniez zostal o 12 (okolo).

EDIT.
ps źle dobrany znaczek ? dali znaczek młotka (Technical Issues), takie cośzwykle jets do awarii a nie do czegoś nowego!
predzej powinno byc zębatka (Development) czyli coś nowego, rozwój, postęp.

Ostatnio edytowany przez Haron - 30-06-2007 o 12:42.
Haron jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.