Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tocallo
omfg. wyjaśnię łopatologicznie - powiedz mi jedno -
shackowano tibia.com - co Cipy teraz mogą zrobić? cofkę ? no i co z tego jak hackerzy mają i tak hasła? powiedz mi co to da? co da w tym momencie cofka jak hasła po cofce zostaną te same...
|
No tak to wielki problem rozesłać na emaile graczy nowe passy... I ja nadal czekam na jakiś argument, że to jest hack, bo póki co to tylko brednie wypisujesz. Jakiś niedoinformowany mod z tibia.org.pl napisał, że to jest na 100% hack, bo serwery nie są zarejestrowane na CipSoft i banda głupich dzieci bezmyślnie w to uwierzyła. Powtarzam jeszcze raz -
te same serwery, należące do server4you.de, były serwerami na prywatnym teście tutorów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haron
I od kiedy cipsoft korzysta z darmowego hostu, rozbierz se clienta i wtedy pogadamy. (wsumie nie musisz tego robić bo na tibia.org.pl już to zrobili i wytłumaczyli dla takich jak ty [zielonych])
|
Nie jestem najlepszy z niemieckiego, ale nie widzę na tej stronie darmowego hostingu. Zielony to ja nie jestem, co więcej założę się o że hackingu wiem więcej, niż 90% teamu tibia.org.pl. To oni są tutaj zieloni, bo panikują nie podając żadnych wiążących dowodów.