@TibiaToDno
No bylem troche przemeczony ale sie wyspalem

w kazdym badz razie wiedzialem co pisze i napisz mi zdanie w ktorym powiedzialem ze cipsoft nie dba o swoich klientow, cipsoft dba ale wie ze nie jest w stanie nic z tym zrobic... wszystkim dac nie moze zeby nie powstal gigantyczny ots. Co by cipsoft nie zrobil ktos bedzie niezadowolony. nie sposob jest zadowolic WSZYSTKICH. Czesc graczy odeszla, czesc powrocila, kolejna czesc powroci pojakims czasie... zapytasz po jakim... powiem ci powroca gdy uswiadomia to sobie ze swoim buntem nie sa w stanie nic zrobic. Rozumiecie? protesty nigdy nic nie daly... a ktos probowal ruszyc glowa co czuly wszystki palki gdy wprowadzili lamiace sie speary?.. "wtf where is my spear" ???
Pomyslales kiedys o palkach i skilowaniu... to dopiero jest terror... albo o knighcie ktory wybral obuch? gdy przejrzal na oczy..."o ku... co ja wybralem i na 100+ z wh albo ss?.. podczas gdy inni maja sova badz sca? czlowieku nie badz samolubem sam poszedlem w swordy ale to bron dla wszystkich uzytkownikow obucha najbardziej mnie zadowolila... poczytaj commenty knightow, uzytkownikow obuchow na tibia.com - bardzo czesto sa tam podziekowania w strone cipsoftu.
Cipsoft dba o swoich kilentow, ale kilenci nie sa tutaj panami sytuacji, kazdy czego innego by chcial i nie sposob zrobic tak zeby wszyscy byli szczesliwi. a co do pacca... czlowieku watpie zebys za real kase kupil wiec sharap dobra? z tego co mi wiadomo... mam duzo kumpli pl i tylko jeden kupuje za prawdziwe pieniazki... reszta tylko daje cipsoftowi zarobic dzieki swojej osobie

dac troche gpkow jakiemus ziomkowi w grze i masz pacca wiec rzadzisz??? nie tlyko ty masz pacca i nie tlyko sorcowie i drudzizi... knightowie i palkowie tez maja co mnie bardzo cieszy inaczej byla by to gra w ktorej biegaly by same magiczne postacie, bezsens... Jesli taki pacc seller odejdzie jest wieksza strata niz ty...
jeszcze jedno- pokazales juz nam swoja inteligencje panie GURU nazywajac mnie tepakiem, jak tak nie nazwalem nikogo jesli bys dobrze przeczytal i zrozumial zauwazylbys ze to slowo ma wzbudzic uwage innych.. spytasz sie dlaczego i masz odrazu odp. poniewaz napisalem ze Sorcowie i druidzi nie expia bo sa zalamani(nie wszyscy zeby zaraz nie bylo ze ja expie itd.) a knighowie i pallowie z nowym powerem, podekstywaniu wzieli sie ostro za expa. Za kilka dni wszystkosie ustabilizuje ale juz nie bedzie tak ze to magiczni beda znacznie dominowac w expieniu tak jak wczesniej

Nauczcie sie ze od teraz kilkupallow i knightow bedzie w te liscie a nie sami magiczni

mowie o wmiare normalnych warunkach a nie ogromym waste
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gawroon
A "skillowałeś" kiedyś mlvl ? Nie ? A wiesz od czego zależy ansz atak ? Też od skilli - od mlvl ! A wiesz jak go sie trudno wbija ? Knight na 20 lvl ma 60/60 60 mlvl na sorc. drut na 30 !
|
Czlowieku wiesz co to life ringi??? my knighci do trenowania skili niemamy nic.. sama bron.. u was: manaski(dla bogali ale mozliwosc jest), life ringi(na paccu zwroci ci sie po sprzedazy runek), soft bootsy(podobnie jak z life ringmi) i chyba tyle maciemozliwosci.. powiesz ze to duzo czasu? czlowieku wiesz ile czasu zajmuje zrobienie skili 80 80...? sam mam wyzsze... juz nie pamietam ile dokladnie to bylo ale mysle ze 350+ godzin... w tym czasie ile bp runek bys zrobil i jaki bys mial mlvl... jak ktos zainteresowany niech policzy

powiem tyle ze mialbysbardzo wysoki mlvl xD
PS. sory ze dwa posty pod rzad.. nienabijam postow i niedbam o to co powiecie poprostu umieszczenie tego wszystkiego w jednym poscie byloby dla mnie uciazliwe.