Temat: Filmy
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 13:58   #21
IwanGrozny
Użytkownik Forum

IwanGrozny's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
no to tak jezeli chcesz sciagnac filmik z ekranu i zapisac jako wmv/avi to polecam program HyperCam 2. sciaganie takiego filmika z ekranu polega na tym ze wlanczasz normalnie filmik w tibicam, hypcamem zaznaczasz obszar i to co jest na ekranie zapisuje ci sie jako plik wmv/avi. nastepnie ten plik wmv/avi mozesz poddac obrobce, dodac do niego inne ujecia, muzyke, przejscia, napisy itd uzywajac programow takich jak sony vegas lub standardowy windows movie maker, proponuje ci sie najpierw oswoic sie z windows movie maker (ja tez w nim zaczynalem), a potem mozesz przejsc do vegasa.
windows movie maker mozesz miec na kompie odrazu z windowsem jak nie to poprostu wpisz w google "windows movie maker download" i cos ci sie znajdzie napewno ;p
inne programy typu hypercam 2 to nP: snagit, fraps, ale wedlug mnie hypercam 2 jest najlepszy. w internecie latwo mozna znalezc i sciagnac nie zarejestrowana wersje hypercama 2 dziala ona dobrze lecz jest jeden minus, mianowicie w nie zarejestrowanej wersji hypercama 2 po sciagnieciu filmu z ekranu pojawia sie niewielki napis w gornej czesci filmu cos typu "wersja nie zarejestrowana zarejestrujt am i tam" tego tez mozna sie pozbyc szukajac w google cracka/reg keya/key gena do hypcama 2, nie bede ci dawal do wszystkiego linkow i wogule bo chyba masz swoj rozum i potrafisz poszukac

pozdrawiam
Dziekuje

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.