@Jabad
jak grochem o ściane ...
Twój podpis pod postami o myśleniu jest wystawiony chyba tylko na pokaz .
Podajesz jakies idiotyczne argumenty ,które mają ratować twoją równie idiotyczną tezę ... więc cię oświecę : Obecnie jest za duża dysproporcja miedzy postaciami magicznymi ,i gwarantuje CI ze tendencja w expieniu nie zmieni sie radykalnie od stanu obecnego ,bo wszystkie expowiska są obecnie zajęte przez profesje niemagiczne ... dla przykładu : wiesz co sie dzieje na hydrach ;wlatuje 2 high lvl rycow i pall ? zero ryzyka ,zero waste ,a exp taki ze ledwno hydy sie respią ... i na cholere komu tam jakiś mag ? Zresztą nie tylko o hydrach tu mowa ... tomby ,dragi ,hero ... wszędzie pełno ryców i palów !
A co do mojego pacca ... no wiesz skoro masz jakieś zdolności paranormalne i umiesz wczytać z fusów jak i za co kupiłem pacc to nie trać chłopie czasu tylko za robinie kasy sie weź !! Kolektury lotto czynne codziennie ...
skille 80/80 do mlvla ?
Daj mi nazwe serwera gdzie po wyjściu na mainland dostaje się soft bootsy ,milion backpackow z life ringami i mfs na waste ... -.- .Szary gracz niema kasy na takie rzeczy i jeżeli chce zrobić mlvl to musi trzaskać runki ,za których sprzedaż kupi sobie manachy i zrobi 25% lvl-a ... Skille po 80 wbije prędzej niż ty 45 mlvl robiąc runki i bede miał proporcjonalnie 3 razy lepszy exp niż ty !
Szkoda mi czasu by marnować go na takiego ograniczonego człowieka jak ty ,wiec wracaj człowieku do swojego kochanego knighta ,którego wg.najnowszych informacji mają niebawem osłabić .
PS. Przeczytałeś posty Mazgiera ? Po tym co napisałeś wyżej wnioskuje ,że chyba nie za bardzo.
|