Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 14:34   #271
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Markos12 Pokaż post
Tak fejk bardzo fajny 10/10 ale jest jeden problem to nie jest twój fejk podziękowania należą sie leo z tibia.org.pl
Ty jesteś debilem i kopjujesz wszystko co on zrobił on odwala robote a ty tylko kopjujesz i nabijasz posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrażając mnie, obrażasz Leo, obrażając Leo, obrażasz mnie, obrażając nas obrażasz Rycerzy Gondoru i Imperium, obrażając Imperium obrażasz cały świat, obrażając Gondor obrażasz moją gildię, obrażając świat obrażasz siebie...

Wiem, wiem jest evul zły oszust, który po zobaczeniu LoD skopiował pierwszą część LoD II i tak dalej do piątej za nim ten evul dobry Leo wystawił ją na org.pl.

Dobra, a teraz bez debilstwa, bo jednak nie wierzę ci, że nim jestem :)
Cieszę, że ci się podoba, cieszę, że chciałeś bronić mnie przed ewentualnym naruszeniem praw autorskich, ale mogłeś nie wystawiać oceny :/ ta jedynka zepsuła pro średnią ;), przed tym mogłeś kilka faktów skojarzyć.

@edit
Dobra, przeprosiny przyjęte.
@down
Nie musisz aż tak na niego wrzeszczeć, szczególnie, że przeprosił. Nawet ja nie jestem nieomylny, baa nawet Poirot...
Next part? Buahahaha :D trzy dni minęły chyba a ty już nowego parta chcesz... Eh... właściwie chcieć zawsze można, już mam ponad 20 obrazków!111

Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 30-06-2007 o 16:19.
KalasantyX jest offline   Odpowiedz z Cytatem