Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter
@up
ku... mistrzu, pokaż mi gre online gdzie mag nie jest najsilniejszą profesją??Zawsze tak bylo i jest.
|
Diablo, Warcraft, Gothic itp itp.....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Technick
A tak w ogóle to mam prawo porównywać tibie innymi grami. Np. w L2 i tibii abonament jest bardzo podobny a grafika,skille,grywalność...
|
heh w kategorii "grywalność" to tibia chyba jednak nie ma równych...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony
btw. czy te p. bolty dla pala po 6gp to nie jest za tanio ?
pzdr.
|
z tego co czytałem to P bolty ostro stracily na mocy... odysłam to tematu o hitach palków, wiekszosc twierdzi ze ma lepszego best hit z E-spearów ( 38dmg o.0 )
[ co mnie wcale nie cieszy ze zrobili z pBoltow takie "pospólstwo"]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gawroon
Tak, a w nich kolejne "wyrównywanie profesjii", pewnie coś w stylu, że magiczini bedą mieli weicej capa i hp, a knight ebdzie mogl walic z sd, co po 2-3 latach dojdzie do tego że wszyscy będą TACY SAMI ku**a mać.
|
od kilku lat nabki tak płaczą... i co? jakos nie widzialem knighta z sd...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TibiaToDno
dla przykładu : wiesz co sie dzieje na hydrach ;wlatuje 2 high lvl rycow i pall ? zero ryzyka ,zero waste ,a exp taki ze ledwno hydy sie respią ... i na cholere komu tam jakiś mag ? Zresztą nie tylko o hydrach tu mowa ... tomby ,dragi ,hero ... wszędzie pełno ryców i palów !
|
a Przed upem nawet nie trzeba bylo H lvl sorca... fajny filmik widzialem kiedys, 60+ sorcek z knightem 70+, ładni im sie zwrocilo , dodam ze nie lootneli ani RH a ni Bohow..., exp koles mil ~60k/h , knightem nawet marzyć nie można było o takim...
Cytuj:
PS. Przeczytałeś posty Mazgiera ? Po tym co napisałeś wyżej wnioskuje ,że chyba nie za bardzo.
|
Mazgier staje sie powoli guru wszystkich niezadowolonych sorckow