Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 15:22   #94
Jabad
Użytkownik Forum

Jabad's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Chełm

Imię: X
Profesja: Elite Knight
Gildia: ...
Świat: nie podam bo po
Poziom: 80+
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

@TibiaToDno

kto ci kaze milon bckop life ringow kupowac. wystarczy 5 na rozruch + blank runy i ze 2 empty bp... troche zarcia(rybki polapac) i stopniowo a ty bys chcial milion. na otsa idz trolu tam jak beda fajni gm to ci dadza moj podpisz tyzy sie dokladnie takich jak ty bo wszystko abrdzo wyolbrzymiasz majac 20 lat masz bardzo ograniczone spojrzenie na swiat. Knightow i palow jest wszedzie pelno... oczywiscie sa tak podekscytowani upem ze az chce im sie grac. co innego magiczni ktorym zapal do gry znacznie opadl. Wrozyc zfusow nie potrafie ale moze mnie naucysc.. chetnie bym w tego totka wygral. Wiesz skoro znam jakis 10 polakow, ktorzy kupili pacca i tylko JEDEN kupil go za real kase mam prao przypuszczac ze ty rowniez. Byc moze sie myle ale jest to rzecza ludzka. Badz na tyle inteligentny i przytocz jakis logizny argument a nie wypisujesz o milonach bp life ringow, czepiasz sie mojego podpisu, wiem ze jeste rozgoryczony upem ale badz twardy i czekaj cierpliwie jak to czekali knighci i palkowie teraz jest ich pora a sorc az tak udupiony nie zostal... prawda jest taka ze knight i pall zostal ZNACZNIE ulepszony a zasdrosni magiczni NIE MOGA SIE Z TYM POGODZIC. Ty jestes jednym z nich. Nie mam sily z toba konwersowac posty Mazgiera czytalem sa podobne do twoich. Obiektywnieocenic to moze ktos kto nie jest rzywiazany do zadnej profesji i nie gra juz w tibie... badz ktos kto ma kilka profesji i lubi kazda z nich w tym samym stopniu(watpie czy jest taka osoba). a co do tego ze knight bije za free... sklie + super eq(wtedy mniej sie traci uhow ale nie we wszyskich miejsac.. chodzi mi o ataki fizyczne tylko) kosztuja wiecej niz eq sorca/druida: b robe, crown legsy, bohy, plat ammy badz aol, vamp shield lub nawet demonka, _ wand/rod.. porownaj z cena tego eq: dsm/mpa , boh+ steel botsy(na specjalne okazje) mastermind shield, bron, golden legs, royal helmet/demon helmet. Magiczni uzywaja runek do expienia??? lol od kiedy czlowieku hmm tylko do dobijania np. uciekajacego draga ktory za chwile moze sie uleczyc... sd oj tylko silne potwory(demy np) .. o ile dobrze pamietam uzywali zawsze visow.. wiec chodzi tutaj tylko i wylacznie o mfy... no czasami gfb i tyle.... a knight wylacznie uhy + mfy rzadko kiedy gfb, hmm czy explo, ktore i tak zostaly teraz udupionewystarczajacy argument przeciwko twojej tezie?

Ostatnio edytowany przez Jabad - 30-06-2007 o 15:54.
Jabad jest offline