Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 15:43   #38
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Terravita Pokaż post
Powiedz mi kiedy to najci mieli "kijowo" bo ja sobie tego jakoś nie przypominam. To, że sorc/druid po update 7.8 był lepszy to nie znaczy, że najtem nie dało się grać...
a teraz sorcem nie da sie grac?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acor Pokaż post
Cóż robiłem ostatnio testy ze znajomym na dragach, ja 60 ms 51 mlvl 5 smoków z czego potrzebowałem około 13 hitów na smoka. kosztowało mnie to jakieś ~1600 many licząc 2 exury gran na smoka. Znajomy knight 65 lvl wtedy 73 skill bron war hammer 1 smoczek 6 hitów, kolejny 7, następny 4, kolejny 6 ostatni 5, strata po jego stronie 2 runki uh.
LOL od kiedy sie 60 sorkiem Dragi bije?!?!?!?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holek080 Pokaż post
Pall przed update wcale gorzej niż sorc nie miał. Sam grałem sorcem i pallem i cos o tym wiem
G*** wiesz, jakbys widzial 70 sorca robiącego 60k+/h bez waste to bys dopiero "cos o tym wiedział"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TibiaToDno Pokaż post
Prawda ,że nikt mi nie karze grać magiem ,ale zdecydowałem się na kupno pacca i wybór tej ze profesji bo znałem jej możliwości i ograniczenia ,oraz możliwości i ograniczenia pozostałych
chciales powiedziez ze znales możliwosci sorca (zadnych ograniczen) i ograniczenia innych profesji (zadnych mozliwosci)

Cytuj:
,a teraz mi wywrócili wszystko do góry nogami -.- płace - żądam
a qutfa knightci nie płacą? wiec czemu maja bic 2 x wolniej, 2 x slabiej, i 2 x mniej opłacalnie?

Cytuj:
Po co mam się męczyć magiem jak mogę rycem zrobić lvl 100 w 2 miechy ,do tego jak już zrobię owy lvl moge expic wydajniej i lepiej od maga ...
tydzien temu - "Po co mam sie meczyc knightem jak moge sorcem zrobic lvl 100 w 2 miechy, do tego jak juz zrobie owy lvl moge expic wydajniej i lepiej od knighta..."

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzewnis Pokaż post
Wydaje mi się, że dopóki nie wróci stara siła postaci magicznych, to TOP 100 na erigu będzie wyglądać tak jak wygląda teraz (99 rycerzy i paladynów + 1 mag)
a co, za bardzo sie przyzwyczailes ze przed upem bylo 99 sorców + 1 knight ?

Cytuj:
Przeciętnego maga/druida raczej nie obchodzi jak silni są rycerze. Postacie magiczne potrzebują jednak mieć starą siłę, żeby mieć taką samą frajdę z gry. Co z tego że teraz są równi rycerzom, jeśli nie mają już takiej przyjemności z gry.
Masz racje, zajebista jest była przyjemnosc jak sorce biły 2x mocniej na 2x mniejszym lvl od knighta

Cytuj:
Rozwiązaniem tego mogło by rzeczywiście być zostawienie nowej siły ataku rycerzy i palków oraz starej siły magów drutów. Do tego można by wprowadzić jakieś super silne potworki które byłyby wyzwaniem nawet dla większych drużyn.
ale dalej by sie expilo na slabych monsterach, wiec nie tedy droga aby wprowadzac coraz to mocniejsze potwory......