Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
a teraz sorcem nie da sie grac?
LOL od kiedy sie 60 sorkiem Dragi bije?!?!?!?
G*** wiesz, jakbys widzial 70 sorca robiącego 60k+/h bez waste to bys dopiero "cos o tym wiedział"
chciales powiedziez ze znales możliwosci sorca (zadnych ograniczen) i ograniczenia innych profesji (zadnych mozliwosci)
a qutfa knightci nie płacą? wiec czemu maja bic 2 x wolniej, 2 x slabiej, i 2 x mniej opłacalnie?
tydzien temu - "Po co mam sie meczyc knightem jak moge sorcem zrobic lvl 100 w 2 miechy, do tego jak juz zrobie owy lvl moge expic wydajniej i lepiej od knighta..."
a co, za bardzo sie przyzwyczailes ze przed upem bylo 99 sorców + 1 knight ?
Masz racje, zajebista jest była przyjemnosc jak sorce biły 2x mocniej na 2x mniejszym lvl od knighta
ale dalej by sie expilo na slabych monsterach, wiec nie tedy droga aby wprowadzac coraz to mocniejsze potwory......
|
Hmmm widać, że raczej grasz knightem niż sorcem. Po tym updacie jest tak: Ty masz teraz znacznie lepiej, a ja mam teraz znacznie gorzej. Nie ma w tym nic złego że poprawili knightów żeby wyrównać profesje. Zapewne będzie Ci się grało znacznie przyjemniej. Jednak ja się przyzwyczaiłem że bije z vis za 215 i expie w miare bez wastu (może lekki zysk). W tym właśnie jest problem nie chce grać czymś 2x gorszym od tego co sam wypracowałem długimi miesiącami gry.
A co do eriga to to co mówisz jest przynajmniej nie sprawiedliwe. Możliwe że przeważali w TOP 100 magowie i druidzi, ale zawsze było przynajmniej kilkunastu rycerzy i palków, a to co się teraz dzieje to jest jakaś farsa.
To miało być balansowanie profesji, a nie zamiana silnych magów na silnych rycerzy.