Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ukaj
Zgadzam się z tym, że teraz Tibia jest dla graczy z pacc, ponieważ tylko oni mogą w pełni korzystać z gry 
Co do nowych czarów to też trochę chamskie, że tylko dla płatnych kąt są dostępne. Przecież miały zastąpić runy które są nie przydatne dla knighta. Oznacza to, że taki ja- free acount, mam korzystać z bezużytecznych run !!!
Gracze z premium mają za dużo do powiedzenia w Tibii i powinno to być ukrócone !!
|
Jat tak sądzisz jesteś idiotą. Utrzymanie ponad 70 serverów kosztuje i to nie małe pieniądze. To nie są gówniane servy(pewnie myślicie że tanocha za 15zł) tylko porządne servy aby gra nie lagowała. Jeśli ciągle tak uwarzasz to podaj mi przykład gry gdzie gracz płacący jest prawie równy darmozjadowi.
Co do lvl przy broniach to kolejni idioci!!!! 25knight krzyczy, że gs nie może urzywać. Kretynie przypatrz się walisz teraz podobne(albo i lepsze) hity z serpenta niż przed upkiem z gs!!. Jeśli nie to jest jedno wytłumaczenie wogle nie skilowałeś i jachałes na bocie i dobrze że gs nie możesz urzywać;d;d;d. Teraz tak jak magowie muszą bić mlvl(wcześniej nie musieli) to wszyscy muszą bić swoje skile.