Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 17:39   #35
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez filobossek2 Pokaż post
Pan Klocek i reszta VNU (Village Neostrada Users ;] ) :

1. Pograjcie sobie facc magiem/druidem... I wtedy drogi Memku powiedz nam jakie to wciągające...
2. Niech ktoś z was na Askarze znajdzie mi dobre Experience Place dla maga/druida , które nie będzie zajęte przez knighta/paladyna.
3. Jak już gdzieś/kiedyś mówiłem to magowie/druidzi mieli i mają gorzej na starcie!! Przynajmniej facce.
4. Ciekawe o ile teraz Tripidzie/MDW spadły hity...
5. HAIL UPDATE <ironia rox>...
6. Podobają mi się tylko hity na rooku ;] 40 się zdarza ;D
]

I ty z twoimi argumentami na poziomie dziecka z przedszkola śmiesz mi ubliżać?

1. To nie temat o magach na facc tylko o hlvlach którzy odchodzą przez update. I co w tym dziwnego ze z pacc mamy łatwiej? Chyba po to płace co nie? Czy ja wygladam na Caritas?
2. Co nas obchodzi Akara i jej hunting places? Nie masz gdzie expic to kup pacc. Chcesz mieć je za darmo? To czekaj aż CipSoft zmieni nazwe na Caritas. Na pacc jest pełno takich miejsc np Undead pirates. Tam nie chodzą palki i knighty, no i kilka Tombów.
3. Co ty za pierdoty głupolisz? Co to ma do tematu? I odkąd są wandy i rody to właśnie mag i drut ma lepiej (heja na cycki czy slimy)
4. Jeśli nie trenowali mlvlu to spadły im sporo. Teraz muszą bić w teamach i to ich boli. Kupowali SD, bili z brustów, no to maja super lvle a mlvl jak co niektóre 80 lvl. Co nie zmienia faktu, że mają sporo many i hp więc mogą expić na lepszych potworkach. Nie chcą waste? To niech wezmą palka czy knighta ze sobą.
5. Tak update jest super, jeszcze takiego nie było. Nowe questy są po prostu wypas. Nareszcie docenili club userów.
6. Ja na 49 lvlu takie robie, tobie chyba chodzi o speary?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem