Kolejny update i kolejna porazka Cipsoftu. Jezeli to ma byc balans to panom podziekujmy. Zdaje sobie sprawe ze aby dobrze zrownowazyc profesje trzeba sie niezle zastanowic. Tutaj podejrzewam wazniejsze bylo jak najszybsze wprowadzenie zmian zeby rzesze noobkow kupily pacc. Ale tak ten biznes sie kreci. Wg. mnie Tibia powinna wrocic do wersji 7.5 . Pamietam doskonale te czasy. W druzynie warto bylo miec kazda profesje i tylko grupowo mozna bylo huncic mocniejsze potwory. Droga druida i sorca byla dla wytrwalych i juz doswiadczonych graczy. Wiedzieli na co sie decyduja i ile czasu beda musieli poswiecic aby stac sie poteznym. Do Tibi przyciagnal mnie kiedys klimat. Lezka sie w oku kreci jak z drzeniem rak solowalem palkiem dsa xD. Tibia wtedy wymagala myslenia i taka masa idiotow w nia nie grala. Wszystkie te "apdejty" to woda na mlyny dla dzieci neo. Siedza przed kompem, bija lvle, nic nie robia bo mama podsunie talerz z zarciem i nocnik. Przykra prawda ale to oni sa glownym zrodlem dochodow cipsoftu. Zmiany wprowadzone w tej aktualizacji to lekkie przegiecie (OTS). Miejmy nadzieje ze w krotkim czasie cos sie zmieni ( i nie mowcie ze gadam tak bo mam sorca. Mam rowniez paladyna i troche mi sie to nie podoba ze 50~lvle soluja gsy w kopalni bez zadnego wastu). Narazie mamy totalny balagan. Pozdrawiam