Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 19:37   #224
Dirk Pitt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Visqn Pokaż post
Moze i ja cos od siebie dorzuce..
Wiec wszyscy ponizej 100 lvla magowie, chu** mozecie wiedziec o obnizeniu hitow itp. ile wam zmniejszyli ? 30 z besta ? ja 182 lvl/77 mlvl przed upem walilem 207-327 a teraz 152-219, dla 250 msa poszlo 15 sd na dema , 10 ue na dema, wiec jemu o polowe w dupe hity poszly, ale ok, jebac hity.
Mowicie...oo teraz potrenicie mlvl...tak tylko wbij sorcem 90 mlvl a knightem skille 90/90. ujzenie napisu You advanced to magic level 100. jest niemozliwe. (zaraz zacznie sie spam, oo to mozna zrobic tylko potrzeba troche czasu..tak ale ile czasu)
Dodali nam wandy/rody, tansze manasy itp. ok spoko, ale dali nam tez soule, runy na lvl. A jak ktos wczesniej napisal, ze mamy tansze mf, czyli hunty prawie zawsze sie zwracaja itp., a knighci expia na manasach ? pokaz mi jakiegos 150+ ek ktory biega z uhami na dragach, to powiem tobie gz. kazdy uzywa mf, dlaczego ? bo taniej. 170 rp tez chodzil na demy z mf, bo uhy waste.
Takie male info.
po 1.dla 60 ek poszedl 1 uh na dla. a dla sorca na takim lvlu zeby go zabic ile pojdzie ? 3k many ? jak nie lepiej.
po 2. 88 ek walnal wiecej z broni niz 100 ms z sd. (i zauwazcie, ze knight zrobil to za free, a sorc te 300 gp musial wydac~~)
po 3. smiesza mnie posty typu "oo mieliscie czas zeby gra sie nacieszyc"
po 4. knight mogl wyrobic 200k na godzine. tomb , gfb i jazda.
po 5. ooo zrobili tyle i tyle expa w jeden dzien, na poczatek moze zauwazcie, ze nie zrobil tego solo, a pozniej nie w jeden dzien, strycnine 10 mln expa w 38h ?a knight jakby jebal te 200k na 1h to zrobilby 7,6 mln~ w tym samym czasie
po 6. sram jak mnie pojedziecie, mam poprostu swoje zdanie itp.
po 7. znudzila mi juz sie tibia, wole isc na browarek czy cos.
po 8. jak to mi kolega powiedzial 137 ek, dobrze ze ujebali sorcow, ale knightom za duzy power dali i z tym sie zgodze.
po 9. 110 ek wzial hero na 6 hitow, co ja robilem przed upem 182 msmem
po 10. to mialobyc wyrownanie profesji, a nie "porazka"
po 11. oo dali wam softy, potrencie mlvl..smiech a co knighci ich nie uzywaja ? jakby zrobili je tylko sorcom to ok, a tak kazdy w nich nagina.
i na koniec ,,|,, (do niektorych) zobaczcie co sie dzieje na podworku, a nie przed kompem.

kthxbye _/
bye.......