Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2007, 20:37   #225
AraxivonL
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 10 2006

Domyślny

po 1.dla 60 ek poszedl 1 uh na dla. a dla sorca na takim lvlu zeby go zabic ile pojdzie ? 3k many ? jak nie lepiej.
po 2. 88 ek walnal wiecej z broni niz 100 ms z sd. (i zauwazcie, ze knight zrobil to za free, a sorc te 300 gp musial wydac~~)
po 3. smiesza mnie posty typu "oo mieliscie czas zeby gra sie nacieszyc"
po 4. knight mogl wyrobic 200k na godzine. tomb , gfb i jazda.
po 5. ooo zrobili tyle i tyle expa w jeden dzien, na poczatek moze zauwazcie, ze nie zrobil tego solo, a pozniej nie w jeden dzien, strycnine 10 mln expa w 38h ?a knight jakby jebal te 200k na 1h to zrobilby 7,6 mln~ w tym samym czasie
po 6. sram jak mnie pojedziecie, mam poprostu swoje zdanie itp.
po 7. znudzila mi juz sie tibia, wole isc na browarek czy cos.
po 8. jak to mi kolega powiedzial 137 ek, dobrze ze ujebali sorcow, ale knightom za duzy power dali i z tym sie zgodze.
po 9. 110 ek wzial hero na 6 hitow, co ja robilem przed upem 182 msmem
po 10. to mialobyc wyrownanie profesji, a nie "porazka"

po pierwsze punkt 1 dla 60 ek poszedl 1 uh na dla. a dla sorca na takim lvlu zeby go zabic ile pojdzie ? 3k many ? jak nie lepiej.Takiemu knightowi pujdzie z 10 uh przynajmniej a takiemu sorkowi niewiem czy pujdzie 1,5k many

po drugie 88 ek walnal wiecej z broni niz 100 ms z sd. (i zauwazcie, ze knight zrobil to za free, a sorc te 300 gp musial wydac~~) knight na takim lewelu moze walnoc ze 300 a sorko z dobrym mlvl 500 a po drugie po co mialby uzwyac sd skoro sd uzywa tylko na demony a knight przecierz nie bije demonó z miecz, ssork ten moze uderzyc z vis za 200 i 2x szybciej

Kolejna rzecz to to że nie tak bardzo polepszyli knight co z tego ze knight 150 lvl pujdzie na dl i walnie z miecza za 350 knight taki wczesniej jak bił dl to dochodziły mu hmm co go guwno kosztowało bo miał dużo kasy i z miecza walnoł za 200 + hmm 150 to mu na jedno wychodziło.
AraxivonL jest offline