Witam
Ostatnio był atak na Quar na Liberty Bay, a że akurat byłem w Venore u Hugo kiedy to robiłem Postmana, postanowiłem looknąć.
Efekt był taki
Cytuj:
|
Jun 29 2007, 22:06:05 CEST Killed at Level 31 by Swarbus
|
Gdy się go zapytałem czemu mnie ubił, to stwierdził że go blokowałem podczas gdy ja ubijałem z jakimiś ludźmi Quarę Predatora. Ci ludzie są po prostu śmieszni, ale to nic. Szybko odrobiłem straty. Mój ukochany tomb będę chyba już musiał huńcić sam, bo z DSami exp za wolno leci, albo znaleźć inny gdzie mógłbym latać z summonami, ponieważ boję się tego, że będę wychodził na zero albo na minus, a tego nie chce.
Również udało mi się zrobić jak dotą parę Queścików:
- Postman Quest
- Eleonore Quest
- Połowę Meriana Quest (Musiałem kupić Atlas który już mam)
- 3 pierwsze misje Questu w Svangrond
Sva~ bardzo mi się spodobało, aczkolwiek zawiodłem się, że można brać tylko jedną rzecz podczas przechodzenia Areny, i padło na prezent ponieważ nie zastanowiłem się podczas wybierania nagrody. Żałuję bardzo ponieważ to co dostałem to nic takiego w porównaniu co mogłem zdobyć. Ale nie ma na co narzekać.
Ostatnio też zalicytowałem domek
Cytuj:
|
Paupers Palace, Flat 33 17 sqm 765 gold auctioned (0 gold; 4 days left)
|
I jeżeli dobrze pójdzie to jak przyjadę z jezior, będzie on już mój.
Oczywiście mogą mnie przelicytować, ale nie zauważyłem żeby ludzie zbytnio interesowali się tą ulicą jaką jest Paupers Palace. Mało który licytuje w tym miejscu, więc mieszkań pustych jest tutaj dość sporo.
Aha, jako, że wyjeżdżam już dzisiaj właściwie to do niedzieli/poniedziałku nie będzie żadnej fotki z mojej strony. Jadę wyrywać dupy w Boszkowie, więc czas rzucić Tibię na jakiś czas, choć oczywiście żal Pacca ale to tylko 7 dni. Odrobię sobie ^^
No w końcu czas na jakieś fotki
Odrobiony
Nagrody z Areny
Tutaj Qmplowi jego chatę dekorowałem. Miałem wenę, ale też mój twórczy zapał przejął kontrolę i powstało to dzieło.
I jakieś looty z ostatnich dwóch dni
To tyle.
Wracam 8 lipca więc wtedy zacznie się bujne życie memgo Elderka ^^
Wtedy to pójdę na jakieś Dragony, odwiedzę Necro, może nawet jakaś ekipa mnie weźmie na Hydry, ale wiem na pewno, że nie będę się nudził. Wy także, bo postaram się nie ograniczać tylko do lootów i advenców, tak więc, wszystko w swoim czasie.
Enjoy