1. Mnie rowniez w pewnym stopniu nie podoba sie ulepszenie hitow knighta /palla mimo iż gram własnie knigtem. Tibia zmieniła swoj tor. Hity Knighta/palla zawsze zalezaly od skila a teraz jest naodwrót. 30 knight na melee skilu 70 expi na -4 poziomie na lagunie i nie ma zbyt duzego waste, gdy ja wczesniej nabijalem 50 level na -1 poziomie by nie miec takiego waste z uhow jak on teraz.
2. Teraz hity bardziej zalerza od levela. Wczesniej trzeba bylo dosc spory level i dobre skile aby solowac draga z mniejsza strata a teraz ? 19 paladyn z 60 distem soluje draga -.- . Moj kolega ma 73 sword (o 10 skili mniej odemnie) i soluje draga z BS takimi hitami jak ja -.-
3. Jak dlamnie to to nie jest wyrownanie profesji tylko odwrócenie sytuacji. Gdy wczesniej Sorc/Druid expil dosc efektownie tak teraz maja knight/pall.
Moge zrozumiec ze highlevelowy knight z skillem melee 95+ bedzie bił po 300-500 z avengera a taki 40 knight max po 220 na skilu np. 80
P.S Mam nadzieje ze hity Sorca/Druida zostana poprawione tak by kazda profesja byla zadowolona.
~Your's Baxknight
|
|