Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2007, 15:45   #991
wyrzy89
Użytkownik forum

wyrzy89's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrriano
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manish'ek Pokaż post
No Włąśnie po huj sie wtracacie ?? Wasze było to eq?A ty konrad cipo jebana przyjedz to nie wyjdziesz ty kurwo...Wyrzyk zaryzykował mówiac te słowa ze kasy nie odzyka...Aha i jeszcze jedno postc nie została haknieta tylko odyskana r-keyem i sie zamknijcie jak sie nie znamcie.NIE WIECIE OCO CHODZI TO SIE NIE ODZYWAJCIE !!!PYS PSY!!

GZ DSM'ów Kamilss
Na 1no wychodzi hack to hack! sam adr~ sie zapieral ze mnei nie jebnie a jebnol, a nawet jesli to zrobil trzeba bylo wziosc to co raaf~ siedzial czyli 110k a nie 600k+ wec kurwa jego mac w czym problem? :| a to ze xee~ zostal ujebany to byl odwet za jak to wy uwazacie "odzyskanie postaci r keyem" takze proste... tak samo zjebanie chara o 10lvli, ile stracil char? 100k? max? a ja kurwa 2,5mln exp+ wiec kurwa co to jest za uczciwosc?! jestescie nie uczciwi i chuj widze moje eq spowrotem, a co do ekipy z zychlina na chimerze i tak jest hunted. Tyle na ten temat...

btw. jak magda "rookiero" jest taka cwana ze straszy mnie starym ktory jest "15:01 Rookiero [50]: moze nie wiesz ale jest komendantem policij" ze jezeli ja ja niby zhakuje (chociaz nie wiemj jak, nie mam passow ani r keya) to niech kurwa wpada z ojcem, prosze sami zaczeliscie tzw wojne, albo oddajecie eq itp itd albo widze hajs, bo to co stracilem to byly kilowaty pradu ktory stracilem na stanie druidem pod domkiem... Tyle na ten temat zobaczymy jeszcze...

Ostatnio edytowany przez wyrzy89 - 01-07-2007 o 15:47.
wyrzy89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem