Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter
Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash
Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.
A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.
Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze
Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^
P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )
|
Zieeeew....nudne to już się robi, przestań gadać zacznij robić, nie chce mi się już z tobą dyskutować....
Ps. Jaki jest sens czepiania się rodziców??? Jakoś sobie nie przypominam aby ktoś od nas czepiał sie waszych starszych -.-
Ostatnio edytowany przez Jez17Psk - 01-07-2007 o 15:48.
|