Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik
@Pan Klocek
to teraz np. 150 sorc bije z 200-250 sd to tyle bił niedawno 70 sorc to jest k**wa śmieszne.
|
To czemu mi kumpel 61 lvl walnal mi chyba 206 z sd?
Cytuj:
Ja skończyłem grać w tibie jak zobaczyłem plany Cipsoftu, a jak wlazłem na knighta kumpla (50 lv 85/85) to solowałem dragi na 3-4 strzały żal!
|
hAUha huahaha czyli srednia 350+ ? xD moj kumpel na 70 lvlu nie ma nawet takiego BEST hita wiec chlopcze tutaj nie naginaj faktów dla twojej wygody...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik
Teraz sobie właśne przeliczyłem coś i mi wychodzi że bp sd w sklepie kosztuje chyba 6 k a bp of pb w sklepie kosztuje 11k! Więc albo źle coś policzyłem albo jednak mam racje. Najlepsze w uptade jest to ze 150 ms wali z ue tyle ile 70 ms..... to jest k***a przęgięcie ..
|
kiepsko z liczeniem co?
Cytuj:
ale dodac hity palla ktory moze bic z sd po bodajze 100 to juz przegiece sorc wtedy pada odrazu...
|
Fakt, sd to teraz potega! jak mi kumpel 75 rp walnal za ~50 to nie wiedzialem czy sie smiac czy płakać...
@Topic : Jezeli taki ktos jak Tripida rezygnuje z gry bo nie moze pgowac juz na demoanch solo z mega zyskiem to od teraz jest dla mnie zwyklym n00bem ktory nie ma zycia prywatnego... mam nadzieje ze nie pobil mamy krzeslem bo mu zabrali Sdki po 1500....