Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2007, 18:29   #51
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
@Pan Klocek

to teraz np. 150 sorc bije z 200-250 sd to tyle bił niedawno 70 sorc to jest k**wa śmieszne.
To czemu mi kumpel 61 lvl walnal mi chyba 206 z sd?
Cytuj:
Ja skończyłem grać w tibie jak zobaczyłem plany Cipsoftu, a jak wlazłem na knighta kumpla (50 lv 85/85) to solowałem dragi na 3-4 strzały żal!
hAUha huahaha czyli srednia 350+ ? xD moj kumpel na 70 lvlu nie ma nawet takiego BEST hita wiec chlopcze tutaj nie naginaj faktów dla twojej wygody...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
Teraz sobie właśne przeliczyłem coś i mi wychodzi że bp sd w sklepie kosztuje chyba 6 k a bp of pb w sklepie kosztuje 11k! Więc albo źle coś policzyłem albo jednak mam racje. Najlepsze w uptade jest to ze 150 ms wali z ue tyle ile 70 ms..... to jest k***a przęgięcie ..
kiepsko z liczeniem co?

Cytuj:
ale dodac hity palla ktory moze bic z sd po bodajze 100 to juz przegiece sorc wtedy pada odrazu...
Fakt, sd to teraz potega! jak mi kumpel 75 rp walnal za ~50 to nie wiedzialem czy sie smiac czy płakać...

@Topic : Jezeli taki ktos jak Tripida rezygnuje z gry bo nie moze pgowac juz na demoanch solo z mega zyskiem to od teraz jest dla mnie zwyklym n00bem ktory nie ma zycia prywatnego... mam nadzieje ze nie pobil mamy krzeslem bo mu zabrali Sdki po 1500....

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 01-07-2007 o 18:31.
Piotrek Marycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem