@up
Niemożliwe jest, żeby sorc na 60 lvl stracił 1/3 siły magicznej nawet przy 0 mlvlu. Baa, nawet MDW nie stracił tyle.
A oni "srają" bo przecież będą później mieli (?) takie pro evul levele, że im Cipsoft zepsuł świat...
Wg mnie w tej grze nie chodzi o to kto szybciej expi, ani o wasta na expie, ani kto tam ma lepsze hity tylko o zabawę... Dla mnie im trudniej coś przyszło tym więcej uciechy to sprawia. Baa, może dlatego przed update zacząłem grać sorciem? A najważniejsi są oczywiście ludzie w tibii. Łażenie z kumplami gdziekolwiek na prawie cokolwiek rządzi...
Największy problem tej gry to przeludnienie. I dziwne, że masowe odejścia tego nie załatwiają.
Baa, po update moim pallkiem wyciągnąłem best hit z bolta 256, a z 5 power boltów, które miałem jeden wszedł za 302... Sorc przestał być profesją, która najmocniej wali bez jakichś giga kosztów, ale nadal wali pewne, statystyczne obrażenia.
Zresztą sądzę, że to wszystko sprawka CipSoftu, który chce, żeby więcej knightów i pallków kupiły pacc. A w następnym update zapewne znowu sorców zachęcą do gry...
Btw. Przed updatem czytałem o fluidach poprawiających mlvl i inne skille, wie ktoś o nich coś więcej?
|