Kilka słów o polakach.
Tak więc zaczne od początku. Ja mam obsesje na punkcie braku śmierci i po owym wydarzeniu nie dość że jestem wściekły i lepiej mi nie wchodzić w drogę, ale też czekam ponad pół roku, zanim znowu bede mógł stworzyć postać o tym samym imieniu. Zdążyłem zrobić postać Fallorian Thennars, wyszedłem na Main, dobiłem do jakichś porządnych skilli i zacząłem expić. Troche sie zgubiłem podczas wycieczki krajoznawczej i kiedy musiałem spie... sznie sie oddalać z powodu nadmiaru mobów, zgubiłem speary. Wróciłem do Ab i poszedłem na Trolle, aby to nadrobić. Schodzę na najniższy poziom. Szło za mną dwóch kolesi - obydwaj 12lvl sorc. Zaczynam bić Trolla a tamci do mnie zaczeli strzelać LMM czy jakimś innym syfem. Wiedziałem, że to polaczki, także prosiłem żeby nie zabijali. Chłopcy tylko przedłużyli moją śmierć, chyba sie troche zastanawiali. Byłbym zapomniał - nazywali sie Himenek i Lord of Ganja. Co ciekawe, w 'Character information' tego pana Himenek pierwsze co wali w oczy to tekst 'Hi I'm not PK'. Są tam też dwa inne wpisy:
22.10.2004 15:41:51 CET Killed at Level 12 by Volygar From Harmonia
11.10.2004 17:43:53 CET Killed at Level 9 by Volygar From Harmonia.
Ja rozumiem, że chłopaki mają kompleksy, ale czy zabijanie słabszych to rozwiązanie? Czy bezlitosne mordowanie rodaków przynosi im przyjemność? To jest chore. To nie są ludzie. To są parszywi kłamcy, imitacje ludzi. To, że oni trafili na niewłaściwych ludzi, nie znaczy, że oni muszą nimi być. Co to ma do nas? To, że większość z nas taka jest. Ostatnio w Ab (Azura) jest więcej kolesi z red skullami niż w Carlin. Oczywiście znaczna większość (o ile nie wszyscy) z nich to polacy.
Rozumiem, że zjechałem nasz naród równo. Ale są też Polacy, którzy chcą tylko w spokoju grać, na przykład ja. Nie wchodze nikomu w droge, siedze cicho i wiem, że nie jestem mistrzem świata. Ale niektórzy chyba tego nie rozumieją. Wam też to sie zdarzyło? Na pewno tak.
Możecie mnie wyśmiać, uważać mnie za wariata, zbanować. Nie dbam już o nic. Chcę tylko powiedzieć, czym sie stała Tibia. Nie wiem jak wy, ale ja nie chcę żyć w takim świecie. Mam nadzieje, że sie za mną zgadzacie. Jedyne, co moge powiedzieć to to, że gdyby wyciągnąć średnią n00bostwa z polaków i Brazylijczyków, nasz wynik byłby kilkaset razy większy. Dlaczego napisałem 'polaków' z małej litery? Dlatego, że nie zasługują na to, by pisać nawet ich imona wielką literą.
I przepraszam Moderatorów, a także Użytkowników za spam na forum, ale musiałem coś napisać żeby sie lepiej poczuć.
|