Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roXen
ja mam ciekawa sytuacje, bo mam na rl ziomow ktorzy sa w CO, ale wole EM, bo jak wpadne do zioma czasem i poczytam GC albo poslucham co pierdola na TS, to zastanawiam sie ile tam wynosi srednia wieku. Aldruhn potrafil utrzymac poziom, vagraav tez, ale CO ich oglupilo. Bez kitu. Kumpel byl normalny dopoki sie z tymi raistowskimi s*****elami nie zaczal zadawac, teraz robi sie pojebany jak oni. Nic tylko slysze ze zajebali zyda, ze zydy pinguja (tak dokladnie, nie Żydzi, tylko żydy lol), ze zydy cheatuja i ch*j wie co jeszcze. Najlepiej bedzie jak kiedys nastanie era hackow i 3/4 z top 150 na aldorze wroci na rookgard. Jebany server z debilami ktorzy nim chca rzadzic.
|
mam podobną sytuacje co Ty jak widać jestem z raciborza[wiadomo o kogo chodzi] i jak idzie się domyślić wszystkie 100+lvl są w CO jak wpada ktoś na osiedle to nie słyszysz nic innego niż jechanie na żyda...[żydy] powoli też już sam z nich nie mogę... Zawsze byłem za CO lecz po tym co widzę wolę pozostać neutralnym graczem i nie mieszać się w fanatyków jechania po żydach. Pewnie teraz ktoś mnie namierzy(moją postać) i będę hunted za to, że z Racka jestem ale co tam to jest moja opinia i pozostane już neutralnym graczem.
Miłość to
NIEBIESCY!!!
RUUUUUUUUUUUUUUUCH