Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moczymordah
Prawdopodobnie biust puścił soulfire czy inny shit, zjebał Rora do ~5hp, biusta zabili a Roro nie zdążył się uhnąć i się bidok dopalił :/
|
biast padl PO mnie nie PRZED ... ja ich (tzn najpierw biasta potem dingre ) gonilem troche po desercie soulfirami bilem ale potem jak zobaczylem ze oboje leca na mnie to uznalem ze droga ucieczki bedzie najlepsz

no i lurlem ich pod wejscie mialem wyjsc po drabince ale niestety ktos mi tam wszedl(bodajze chol) a gram na tibi classic i dajac na drabinke atack wlaczalem

dlatego tez potem lecial uh i exura vita (dajac utamo moze bym przezyl ale niestety niechcialem potem debilnie pasc bo niemialem juz uh i niesadzilem ze takim fartem biast walnie tyle z ue i burstem zabral mi tez iles i jescze w tym samym momencie palek mi za 70+ walnal

bywa deda niezaluje ale zaluje jednego mianowicie ze sam za nim praktycznie bieglem gdyby ktos wczesniej doszedl do vodura niepadl bym raczej a jeszcze dingra by padl...potem tam na dole 2 powinno stac i trapic wlasnie tamto wyjscie gdzie oni uciekli na poczatku chol tam 2 m wale zasadzil ale powinny tam 2 osoby stac i trapic!!!!

co do tego ss to chyba wyoslilem glupote ludzi ktorzy niewiem co wogole robili
cato twoj blad polegal na tym ze nieprzewidziales wogole znikniecia m wala (jak wiekszosc ludzi tam) po ktorym to ja bym zaczal biedz i powinienes stac jaknajblizej zeby modz strzelic jak najdalej m walem(ale to niebyl razacy blad)
natomiast nad ta 5-tka ktora stala i nawet niepodeszli zeby zablokowac do konca lewa strone i rzucic m wale przed niego jakby zaczal uciekac to niewiem co mowic tak trudne to jest do zrozumienia PRZEDEWSZYSTKIM TRAP POTEM BICIE!!! (chyba ze bijesz msa ktory jest w polowicznym trapie i many niema wiele to co innego) (no i duzo wieksza zjebe powinny dostac eki bo oni ani niebloczyli a niebili tego pala...
no nic uczy sie na bledach i pokazalem wam to nie po to zeby was upokorzyc tylko po to zebyscie zobaczyli swoje bledy(nietyczy sie chol palla ktory sam mi napisal ze przynoobil(a wiec widzial co zle zrobil) )
to by bylo na tyle good luck w eskimos outf i MYSLEC!!! cyaz