Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2003, 20:24   #9
XjanulX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

XjanulX ma numer GG 1097100
Domyślny

A ja powiem tak:

Ja na GS'y chodze moim palkiem od 15 lvlu i to nieważne od prędkości bo jak znajdziesz krzaczek przy ktorym przejdziesz na ukos a GS bedzie musiał go okrążać to ty bedziesz przechodził na ukos a on bedzie okrążał. A jak chcesz isc na niego normalnie to cie dogoni po 1 minucie, teraz mam 18 lvl i mnie cezsto dogania ale ja mam swoje miejsce to mnei nie zabije. Chyba ze sie przyczepi (tak jak ostatnio) ide se na smoczka na poh jestem przy respie hunterow a tu GS bo to jest tez jego spawn potem go bije i uciekam z kolega nagle widze z dolu wylaniaja sie 2 gsy i uciekam na maksa do gory. Potem GS ma czerwone zycie(nawet czarne chyba) a mnie lag złapał i sie ruszyć ni emogłem a GS co miał zrobić to zrobił a ja ujrzalem piekny napis "You Are Dead"(gorzej ze mialem przy sobie BP of UH i HMM. potem dzwonie do kolegi telefonem zeby zebral moje szczątki okazuje sie ze tam gdzie wychodzily te 2 gsy to bylo ich naprawde 7 i go wszystkie gonily. on palem na 23 juz uciakl gonil go tylko 1 a on se gadal z kims i widzi ten sam napisik co ja
XjanulX jest offline   Odpowiedz z Cytatem