Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berburio
Mam coś nieteges. Mam czar Blood Tunels... i czemu nie działa?? :/ on potrzebuje coś jak czar zamiana w nietoperza -nietoperze skrzyło?? I czy to też jest u tego grubasa w pierwszym mieście?? :/
|
A ja jestem bosski,(ach ta skromnosc) wiec ekhm...:
Blood tunnel jako blood tunnel dziala tylko z seal-em(taki duzy niebieski diamencik za bagatelka 70k wzwyz) ktory MA juz swoje miejsce docelowe...czyli np jesli chcesz trafic do naprawde cholernie-strasznie-ciezkiego miejsca to takowy seal kup.zazywczaj ma swoje miejsce taki seal w takim tunelu [nie pamietam nazwy] gdzie jest od cholery chaos guardianow tych gosci z maczugami(3x wyzsi od ciebie) itp...giniesz po 5 sekundach ale jesli jestes sprytny to omiajajac takie potworki(niech inni walcza) mozesz zgarna lupy za okolo 300k (jak ja^^ a mam teraz prawie 2 miliony dolarow na 34 poziomie). Natomiast drozsze seal-e nie maja miejsc docelowych i do tego jest ci potrzebny blood mark czyli: kupujesz taki czysty seal i robisz blood marka np przed zamkiem wampirow(blood mark i blood tunnel to skile a tych nie mozna uzywac w pz) i jak robi sie cholernie goraco a nie chcesz zginac to aktywujesz blood
TUNNEL i przenosi cie tam gdzie aktywowales blood
MARK . no i chyba koniec...aha warto by dodac ze seal-e maja od 5 ladunkow do 25 ^^ a ja to wszystko skumalem w 2 minuty. seale kupujesz w zamku u NPC najbardziej na lewo taki zakapturzony gosciu co sprzedaje skrzydelka i serum itp.