Temat: Tgk/Psk
Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2007, 12:53   #133
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.

@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma

@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff
No szkoda ze nie w 8 naraz wojnach powiedz z kim maja partyzanci wojne z naszymi 20 levelami ? ciekawe ^^

Ja swoje powiedzialem mielibysmy takie lv jak wy mogli bysmy sie sprobowac ale niemamy i zal mi robic charow specjalnie by was sklepac pozdro.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem