Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2007, 14:39   #59
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
Fakt, sd to teraz potega! jak mi kumpel 75 rp walnal za ~50 to nie wiedzialem czy sie smiac czy płakać...
.
A teraz walnij se w łeb i pomyśl sobie, że np. 130 rp z 17(?) mlv idzie na wojne z
boltami i sd.... wyciąga po 100-150 a z bolta tez nie gorsze hity, a przykładem jest Furora, bo w tej wojnie jest może nie dużo knightow ale maja wysokie lve :

Vison : Imargam 204 ek
Wizja: Spaaw 193 ek

Jak i Rp:

Yubov 150 +(Wizja)
Yeetro 130 + (Vision)

Kolejny gracz rodem z rookgardu ?

A co do tego że źle policzyłem.. ktoś tam up sprawdził, a ja nie byłem pewien czy dobrze policzyłem więc przeczytaj coś 3 razy, a potem napisz!

Może z tymi hitami nagiełem lekko, ale i tak o wiele za dużo leją przykład:

50 ek idzie na guardy - Guard ma 245 hp, a pomyślmy że ciosy Knighta wynoszą średnio 70-120 no czasami więcej ( nie wiem bo nie gram knightem )

Teraz sorc - 40 lv z bp explo i mf idzie na guardy. Z Explo wyciąga hmm... szczerze nie wiem bo nie grałem juz po upt, ale napewno ma wieksze waste niż knight no tak może jeszcze zsumonować monka ale to kolejna strata i tych 2-3 mf oraz expa bo wiadomo exp po polowie co wyduża już w ogóle sorcowi exp. Ktoś napisał, że magowie powinni w RPG mieć największe dmg - bo to prawda! Przykładem hmm... Diablo - Zamarznieta kula na calym ekranie wybucha kula z której powstają pojedyncze pociski... NIE dość że jest ich mnóstwo, to jeszcze każdy ma dmg minimalnie 600 a to jak na taki pocisk dosyć dużo. Oczywiście odrazu mówie że ta nagonka o Diablo to przykład, żeby nie było offtopu. Mógłbym dalej pisać o tym, ale pewnie zostałbym zbluzgany za offtop.

Uptade:

Sorc - Bez zmian
Druid - Dodać coś w stylu mort hura dla sorca tylko z trucizny ;p
Pall - Dodać amunicje nie polepszać hitów tylko niech one będa wg lv
Knight - Hity wg lv no i zwiększyć je, ale bez przesady.

Mi by takie coś pasowało

Ostatnio edytowany przez Slovik - 02-07-2007 o 14:45.
Slovik jest offline   Odpowiedz z Cytatem