Hmmm...
@Nosfe Draconis: Ooo, brawa dla Ciebie. Może nie za samo wykonanie, ale za kształt i pomysł

. Do poprawienia jednak ciutke jest w tej tarczy. Jeżeli wziąłbyś się za poprawianie to zacząłbym na Twoim miejscu od Błękitnych ognii. Po lewej i po prawej OK, ale przy krzyżu: 'nie'. Nagle pionowe kreski czy cuś, sam nie wiem.
@Nozuman: Popraw link, bo do obrazka 128x128, jak słusznie zauważył Dr. Unkwnon link nie działa i tylko "x" jest

. Jak nie poprawisz, post wylatuje a tarcza nie jest brana pod uwagę.
@Baron Kaldrick: Świetne wykonanie, brawo. Jeżeli jeszcze pomysł być śmiał lepszy od śreniowecznej angielskiej tarczy to już by było świetnie

. Co do wykoanania tylko jedna uwaga. Świetne cieniowanie, pominąłeś tylko żółty fragment w środku tarczy przy cieniowaniu jakimkolwiek

.
@all: Bardzo mnie cieszy, że już aż 4 pracę trafiły do konkursu. Bardzo miło mnie zaskoczyliście. Jeżeli się jakość prac ani Wasze chęci nie zmniejszą to konkurs na pewno będzie miał kontynuację w postacii następnych edycji. Poza tym właśnie wpadłem na taki pomysł. Ze względu na zapowiadającą się na prawdę wysoką jakość prac możliwe jest, że zrobimy w ten sposób, iż ja jako sędzia wybiorę ze wszystkich tarcz 3, które zostaną umieszczone w ankiecie na 2 dni. W tym czasie właśnie Wy (użytkownicy) wybierzecie tą która wygra daną edycję. Czekam na opinię tego pomysłu, jeżeli się na to zgodzicie to tak się stanie

. Wtedy myślę, że będzie na prawdę bardzo fair

.
Czekam na kolejne tarcze i opinie

.
Zdarvim
Mr. Rabbit