Temat: Tgk/Psk
Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2007, 20:45   #137
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxelud Pokaż post
Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.

PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.
A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)

Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.

Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.

Ostatnio edytowany przez Komisarzyk - 02-07-2007 o 20:47. Powód: Literowka...
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem