Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2004, 23:50   #24
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

MatKus, no zgoda ale czy będzie możliwość płacenia tylko SMS-em czy też i przelewem. Dobrze by było mieć wybór. Ja bym np wolał zapłacić za domenę przelewem. Niedługo bedę miałw pełni funkcionalne konto w Inteligo więc wolałbym aby pieniądze jakie zapłacę za alians pozostały "na koncie" tibia.pl. Nie muszę chyba jużtłumaczyć różnicy prawda?
Cytuj:
Już widzę te posty/maile/cokolwiek
"Co za chamstwo, dali mi bana za nic. Dali mi bana tylko po to, żeby kasę wyciągnąć!"
To nie tylko o to chodzi. Ban to ban. Nie dostaje sięgo bez powodu. Ktoś mogłby powiedzieć, że to forma mandatu ale mandat na pewno nie uczy szanowania zasad tak, jak odsiadka (ban).
by Drom
Cytuj:
Nie bedziemy zadnych oplat zwiazanych z forum wprowadzac, za zadne avatary ani za inne tego typu badziewie!
hmm rozumiem że "badziewia" to m.i. kasowanie banów za sms-a. W pełni się z tym zgadzam ale pomysł z avatarami nie jest taki zły. Ja tam swojego i tak nie zmienie ale wzmianka teżbyła o większym podpisie. Z tego chętnie bym skorzystał.
Cytuj:
Bylibysmy skonczonymi kretynami gdybysmy wprowadzili taki system.
mam nieodparte wrażenie, że pisząc to myślałeś o forum na gery.pl
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dowizul z Inferny
suuuuuuuuuper pomysł ale czemu niewcielicie tej gżywnej za złamanie zasad (o te bany mi chodzi) moglibyście np.2 rodzaje banów dawać czasowy albo "płać bo nieodbanujemy ci konta" było by spoko
hehe. Co ty próbujesz zabezpieczyć sięna przyszłość? nic z tego koleś.

P.S.
MatKus ile w całości kosztuje utrzymanie tibia.pl? Chodzi mi o wszystkie koszta. Pyta mtak z ciekawości

Edit:
Polin... a co ty tak MatKusa uświadamiasz? co? Jakiś brudny interes próbujesz upatrzeć ?

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 23-10-2004 o 23:54.
Hegemmon jest offline