Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petrus-Elite
Nom to żeś mi pojechał tak ze chyba do kata pójdę lol2 :> Do czego ty dążysz? dla mnie to jest śmieszne  za dużo kompa Wyluzuj  idz sie przejdź do lasu, pomoc coś w domu bo zbzikujesz
ps.ten temat jest poświęcony zdjęciom wiec nie zaśmiecaj go swoimi zbędnymi ,ośmieszającymi Cie teskatami :*
|
Moglbys wreszcie odpowiedziec mi na pytanie czy zaciagneles od nas nazwe, i w ktorym zdaniu cie wyzwalem zes sie tak zbulwersowal? Aw jezeli myslisz ze chce cie zajechac to sie mylisz, ja chce tlyko sie dowiedziec czy zagapiles nazwe czy nie, poprostu wprost pytam bo szkdoa mojego zdrowia na kłócenie sie z toba
@edit:
Dzieci Neo Hmm.. Faaajne, odemnie koniec, jezeli nie chcesz nie musisz juz na nic odpowiadac, jezeli jakis mod zawita tu to moze wywasowac ostatnie posty. Bedziesz mowil "HAHA co za noob napoczatku cos chce a teraz ma zamiar o wszystkim zapomniec - nie bylo tematu", Wydaje mi sie ze jestem ugodowa osoba, we wszystkich postach tu nie napisalem nic zlego o tobie i o twoich ziomkach wiec nie wiem skad taka reakcja? oO
Nie polemizuj z trollem - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem....
Wiec rob co chcesz, mysl co chcesz ale lepiej bylo by rozwiazac ta sprawe, nie chcesz nie ja nie bede jezdzil na kolanach dla kogos takiego jak ty ktory uwaza ze pojechanie kogos od nooba, wiesniaka i lamusa jest znakomitym rozwiazaniem
Pozdrawiam ;x
@edit2:
Z ciekawosci odwiedzilem strone o dzieciach neo i co?
Zaden z tych punkow nie pasuje do mnie.. Widze wzorowo znasz po czym rozpoznaje sie nooba
Aew looknij to:
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
i zastanow sie czy przypadkiem nie pasuje do ciebie..
bb~