Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2004, 08:17   #8
Fallorian Thennars
Użytkownik Forum

Fallorian Thennars's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Wołomin (respekt)

Wyślij wiadomość przez ICQ do Fallorian Thennars Fallorian Thennars ma numer GG 5367727 Adres Jabbera do Fallorian Thennars
Domyślny

Noc po tym wydarzeniu, kiedy czytam to, co Wy napisaliście, czuje sie zdecydowanie lepiej... ja po prostu mam chyba jakąś chorobe psychiczną, obsesje na punkcie braku śmierci. A po usunięciu postaci trzeba czekać ponad pół roku, zanim bedzie można stworzyć następną nazywającą sie tak samo. I mnie to dołuje, bo czekałem od marca aż zrobie tą postać. I znowu musze czekać niemalże do wakacji. Bede musiał coś zrobić z tamtym moim druidem, który miał robić runy, a na razie tylko sie leni. Po prostu już nie bede wychodził z depo bez pełnego zastawu run (myśle, że 2bp UH i po 1bp HMM i GFB starczy?).
Jeszcze tylko jeden cytat i kończe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Jezeli Ci to nie odpowiada to moze po prostu powinienes poszukac innej gry?
Takie rzeczy dzieją sie nie tylko w Tibii. Grałem w pewną inną grę ORPG, mianowicie Seika II (nie bede opisywał o co tam chodzi, ale tam nie ma żadnego protection zone i PK mogą cie dopaść wszędzie). Tak więc siedziałem na 1lvl i zabijałem szczury. Podbiega jakiś koleś, nieporównywalnie mocniejszy ode mnie i zabija mnie. Tak więc znalazłem sie na respie. W międzyczasie on tam idzie i co sie pojawie zabija mnie. I tak chyba dwanaście razy. Jaki to ma cel?