Slovik - 100 % poparcia ...
Pan Klocek - szkoda się męczyć, ale się poświęcę.
Najpierw twoja riposta ~ nie lubię Cię powiedzmy sobie szczerze, a co do ubliżania to wolny, demokratyczny kraj jak myślę i mam prawo do swojego zdania, a jak czujesz się obrażony to są sądy podaj mnie o zniesławienie ...
1. Zabij mnie za tego offtopa. Nic w tym dziwnego bo Tibia to komercha i każdy to wie ... Tak. A kto tu mówi o Caritasie ?
2. Ciebie może nic, tak samo mogę się odnieść do twojego życia na Rookgaardzie, a hunting places to tylko przykład. Kupię pacc o to się nie martw. Nie, nie chcę, dla mnie ~90 zł to nie majątek. Coś się tak uwziął na ten Caritas. "...np Undead pirates. Tam nie chodzą palki i knighty, no i kilka Tombów..." - jesteś tego pewien ?
3. To nie ma nic do tematu, ale OFFTOPIC był,jest i będzie ~ happy ? Może i mają lepiej, ale to zawsze jest waste. Bo magowie/druidzi opierają swój byt na manie, a właściwie czarach i chodząc z taką WoI po 10 hitach tracisz manę = 3 exur gran. Może zrobimy bronie dla knighta na hp ? Hit = 12 hp
4. Hmm 4 dni pacca na wbicie 10 % m lvl ? Bardzo kusząca oferta...
Full mana maga/druida = takiego 100+ = 20 manasów+ = 1k(sprzedaż viali)
Full hp pala/knighta = 2 uh ? = 300 gp
700 gp różnicy
Dalszej części tego punktu nie komentuje...
5. Daj tytuł bajki, też chętnie obejrzę.
6. Nie, o bow...