Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2007, 17:47   #46
Drzamich
Użytkownik Forum

Drzamich's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goldscorpion Pokaż post
Bardzo dobrze. Super, że sie ktoś za to wziął. To już stawało się nie do zniesienia kiedy każdego rana widziałem spam tematów typu: "najnowszy bot bijący 2x szybciej!!"...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saragoss Pokaż post
NO i jest git teraz nie bedzie znowu tych zwalonych linków typu "Moja siostra nago wchodzcie" zal.br i tyle. Tylko bmodkom dziękować
Niby czemu ma nie być? Bo 'hackerzy' przestrasza się bana na konto, które ma 15 minut? Dobra rada: walnij sie czymś mocno w łeb.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mati8dwa Pokaż post
Dzisiaj na gg, pisała do mnie nieznajoma osoba:
9488827 8:54:51
hej Mati, kiedys chciales moja fotke, wiec prosze
9488827 8:54:55
[link]
9488827 8:54:55

Ja 11:59:27
eee ktoś Ty?
Ja 12:00:22
i dlaczego w koncowce jest ***** ;]

Teraz dam taką rade, jeśli ktoś nieznajomy przesyła wam link patrzcie na końcówkę.
Ohh, dzięki Ci wielkie!!! Uratowałeś mnie, bo bym se key'a ściągnął, ale spojrzałem na końcuuuufffkę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
a jak zbanujecie komuś konto(na IP) jak ma zmienne IP(neo) lub ktoś jest "niezły" czyli co 2-3 min robi nowe konto dla "hakowania" ??
Po Prostu nie powinno być możliwości dodawania linków dla osob które nie są na forum 2-6 miesiecy ;] <-- takie moje zdanie.
2-6 miesięcy? Za gługo. A z dynamicznym IP to jest problem nie do rozwiązania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gilu90 Pokaż post
Może wreszcie zmniejszy się liczba keyloggerów na tym forum.
Morze jest szerokie i głębokie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polinik Pokaż post
Jasne, nie mamy co robić, tylko całymi dniami siedzieć i oglądać (w większości nudne i żałosne) filmy z Tibii.
Hehe, moderatorzy lubuja się w filmach. ekhm... innego gatunku co?

//Może dobym sposobem byłoby wprowadzenie przez tibia.pl coś na kształt foteka.pl - serwisu, ale z filmami. Można by wrzucać tam tylko pliki *.rec jak na tibicams.
Tibicams jest dobre, ale ludzi narzekają że maja za słaby transfer.

Ostatnio edytowany przez Drzamich - 03-07-2007 o 17:55.
Drzamich jest offline